Conferència INSPIRE 2018 - Amberes

28/3/18 11.32

Bèlgica i Holanda organitzen conjuntament la Conferència INSPIRE 2018, que serà celebrada del 18 al 21 de Setembre a la ciutat d'Amberes (Antwerp).

Aprofita aquesta oportunitat per a inspirar sobre la utilització de la Infraestructura de Dades Espacials Europea i als seus usuaris, amb la teva proposta de presentacions i workshops fins el 15 d'Abril!

Aquest any el tema central de la conferència és "INSPIRA als usuaris: Fem-ho funcionar conjuntament!", que es desenvolupa en aquestes tres línies de continguts: 

1. INSPIRA als usuaris: Dedicada a promoure la utilització de la IDE Europea, inspirar els potencials usuaris i compartir exemples de creació d'aplicacions. 

2. Fem-ho conjuntament: Dedicada a la cooperació, on pots oferir els teus exemples exitosos d'implementació de la Directiva i compartir-los amb la resta de la comunitat.

3. Fem-ho funcionar: Dedicada a tractar els aspectes de caire més tècnic per a posar en marxa la infraestructura, compartint els  problemes detectats i proposats possibles solucions.

Pots trobar més informació a la següent adreça:

http://inspire.ec.europa.eu/conference2018

Anima't i participa!